توزیع کاشی کلکته طلایی توسط تولیدکنندگان معتبر

کاشی کلکته طلایی

کاشی به قطعه سنگی مصنوعی گفته می‌شود که طول و عرض آن مختلف بوده و ضخامت آن چند میلی‌متر است، و یک روی آن دارای سطحی شیشه‌ای بوده و کاملاًّ صاف و صیقلی می‌باشد. کاشی، محصولاتی سفالین و سرامیکی است که در ساختمان کاربرد و اهمیت ویژه‌ای دارد مانند حمام‌ها، توالت‌ها، آشپزخانه‌ها و آب ریزگاه‌های عمومی و غیره.کاشی برای تزئینات داخل و خارج ساختمان و همچنین برای بهداشت و عایق رطوبت به کار می‌رود.

واژه کاشی از نام شهر کاشان اقتباس شده که از اوایل دوران اسلامی به عنوان مرکز صنعت سفال‌سازی مشهور بود

مراحل تهیه کاشی

نخستین مرحله انتخاب و آماده‌سازی مصالح آن می‌باشد. مصالح کاشی‌سازی خاک رسی است که ۲۰ تا ۲۵ درصد آن سلیس می‌باشد. نخست مواد اضافی و زائد و دانه‌های سنگ را از داخل آن جدا می‌کنند، بعد از شستشو و جدا کردن دانه‌های اضافی و یکنواخت نمودن خاک آن را هوا می‌دهند، بعد آن را آسیاب می‌کنند تا به گرد یکنواختی تبدیل گردد. هر قدر خاک رس تهیه شده مرغوب تر باشد در به عمل آوردن خاک آن دقت بیشتری می‌شود. بعد فوراً آن را با تسمه نقاله برای مراحل بعدی به سالن‌های دیگر منتقل می‌کنند.

ساختن گل :منظور از ساختن گل مخلوط کردن مصالح تهیه شده با آب است تا بدینوسیله خاصیت پلاستیسیته در مخلوط ظاهر شده و امکان شکل‌دادن به آن میسر گردد. هنگام مخلوط شدن آب با خاک دقت می‌شود تا تمام ذرات خاک رس در مجاورت آب قرار گیرند. برای جلوگیری از تغییر حجم و پیچیدن قطعه در هنگام پختن مقداری سنگ چخماق آسیاب شده به آن اضافه می‌کنند. برای جلوگیری از ایجاد رنگ قهوه‌ای تند که ممکن است در اثر وجود اکسیدهای آهن در خاک رس بعد از پخته شدن باشد حدود نیم درصد اکسید کرم به آن اضافه می‌نمایند.

قالب‌گیری: پس از تأیید گل بوسیله آزمایشگاه از لحاظ نوع مصالح و پراکندگی، گل را قالب‌گیری می‌کنند. برای تهیه کاشی مرغوب قالب‌گیری در خلأ انجام می‌گیرد. این عمل باعث توپر شدن و مقاومت بیشتر می‌شود. شکل‌دادن اغلب به وسیله فشار و پرس صورت می‌گیرد، صفحات پرس دارای ویژگی‌هایی هستند که مانع چسبیدن خاک به صفحات پرس می‌گردد. مقدار آب موجود در گل باید به حدی باشد که به گل آن مقدار پلاستیسیته را بدهد که گل به راحتی در قالب شکل گرفته و جسمی تو پر به دست بیاید، همچنین مقدار آب طوری باشد که پس از پرس کاری و خارج شدن قطعه از قالب در اثر وزن خود تغییر شکل ندهد.

خشک کردن: اگر قطعه به خوبی خشک نشود یا به سرعت خشک شود ترک می‌خورد یا می‌پیچد یا تغییر حجم می‌دهد. اگر قطعه پس از خروج از پرس کاری با حرارت خشک کنند یا در معرض هوای خشک و گرم قرار دهند سطح خارجی آن به سرعت خشک شده. برای خشک کردن قطعات مرغوب از تونل هوای گرم استفاده می‌نمایند. برای جلوگیری از ترک برداشتن و چروک شدن و پیچش سطحی هوای ابتدای تونل کاملاً مانند هوای خارج است. در وسط تونل حرارت به حداکثر لازم می‌رسد و در این مرحله کلیه آب فیزیکی قطعه متصاعد شده و قطعه کاملاً خشک می‌گردد. در تمام طول تونل رطوبت و حرارت داخل تونل اندازه‌گیری می‌شود.

پختن کاشی: کاشی در دو نوبت پخته می‌شود، بار اول قطعه سفالی را پس از خشک شدن به کوره پخت می‌برند و اغلب از کوره‌های تونلی استفاده می‌شود. ابتدا حرارت را به تدریج تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد می‌رسانند تا آب فیزیکی قطعه متصاعد گردد و به تدریج حرارت کوره بالا می‌برند و حدود ۲۵۰ درجه سانتیگراد کلیه رطوبت آن تبخیر می‌شود و در حرارت ۴۵۰ الی ۶۰۰ درجه آب شیمیایی آن تبخیر می‌گردد و در حرارت ۸۰۰ درجه تمام مواد الی خاک رس از بین رفته و قطعه به مرحله شیشه ای شدن می‌رسد.

لعاب دادن روی کاشی: پس از اینکه اولین مرحله پخت به اتمام رسید و قبل از آنکه قطعه کاملاً پخته شده و به مرحله شیشه‌ای شدن برسد قطعه را از کوره خارج می نمایندو روی آن لعاب می‌پاشند. اگر کاشی گل دار باشد قبل از لعاب پاشیدن گل‌های مخصوص که از جنس لعاب بوده روی قطعه می‌چسبانند بعد روی آن لعاب می‌پاشند سپس قطعات لعاب کاری شده را روی واگن‌های مخصوص چیده و دوباره به کوره می‌برند و مرحله دوم پخت را انجام می‌دهند. لعاب روی سفال در اثر حرارت جاری شده و توی سوراخ‌های قطعه سفالی نفوذ کرده و با آن یکپارچه می‌شود. سپس کاشی‌ها درجه‌بندی می‌شوند و بعد از بسته‌بندی به بازار عرضه می‌شوند.

مواد تشکیل دهنده

یک قطعه کاشی از دو قسمت تشکیل شده‌است:

قطعه سفالی که قسمت اصلی و استخوان‌بندی کاشی را تشکیل می‌دهد.

لعاب روی آن که ماده‌ای است شیشه‌ای و قسمت رویی آن را تشکیل می‌دهد.

یکی از مهم‌ترین عوامل در صنعت کاشی‌سازی آن است که این دو ماده را طوری انتخاب کنند که ضریب انبساط آن‌ها مساوی باشد

انواع کاشی

کاشی بدنه:جهت نصب در دیواربا لعابی براق و استقامت کمتر نسبت به کاشی کف. متنوع ، بادوام در سایز و طرح.

کاشی کف: یا به اصلاح عامیانه در ایران که به آن سرامیک می‌گویند. مقاوم تر و مستحکم تر از لحاظ بدنه و لعاب نسبت به کاشی بدنه.

کاشی سه بعدی: نسل جدیدی از کاشی که با استفاده از بروزترین تکنولوژی چاپ و بهره‌گیری از خطای چشم، زیبایی و جلوه‌ای خاص به صنعت کاشی و سرامیک داده‌است.

کاشی پرسلانی: نسل سوم صنعت کاشی و سرامیک کاشی پرسلانی نامیده می‌شود؛ که در صفحه جداگانه توضیح داده شده‌است.

تاریخچه در ایران

با تاریخ و تمدن کهن در هنر و صنعت و برخورداری از ذخایر معتنابهی از مواد اولیه از دیر باز با عنوان بستری مناسب برای صنعت کاشی و سرامیک مطرح بوده‌است. تولید کاشی سرامیکی در این سرزمین از مراحل بسیار اولیه و با روش‌های ابتدایی از حدود ۱۲۵۰ سال قبل از میلاد مسیح با تولید انواع آجرهای لعابدار، کاشی‌های تزیینی و مینا آغاز شده‌است. کاشی از فرآیند پخت خاک رس در کوره و لعاب بر روی آن تولید میشود و خاک رس کاشی حتماً باید دارای ۲۰ تا ۳۰ درصد سیلیس باشد. پس از پخت کاشی در کوره یک لایه لعاب بر روی آن برای حفظ خواص کاشی و همچنین زیبایی طرح و رنگ و حفاظت و افزایش مقاومت لایه رویی بر روی آن زده میشود. واژه کاشی بر اساس نظر موسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران از کلمه کاچی و به معنای ” نوعی از خشت تنک باشد که نقاشی کنند و آبگینه ساییده بر روی آن بمالند و بپزند چنانکه شبیه به چینی شود. ” گرفته شده است. البته برخی از زبان شناسان به دلیل اینکه هنر کاشی سازی و سفالگری در شهر کاشان بسیار رواج داشته علت این نامگذاری را شهر کاشان دانسته اند. کاشی سنتی که بیشتر در مکان های مذهبی نظیر مساجد استفاده میشود با ۵ شیوه و نام متفاوت تولید میشوند : ۱- کاشی هفت رنگ. ۲- کاشی مقرنس. ۳- کاشی معرق. ۴- کاشی معلقی که به خط کوفی مزین میشود. ۵- کاشی مینیاتوری. کاشی سنتی به روش دستی و با رنگ آمیزی دستی ساخته میشد البته امروزه با استفاده از دستگاه های مدرن و به روز در تولید کاشی مساجد صورت میگیرد. امروزه کاشی در صنعت ساختمان در کاشی دیواری حمام و دستشویی و کاشی بین کابینتی استفاده میشود و با توجه به تمیزی آسان و همچنین بهداشتی بودن محیط میتوان از کاشی در محیط هایی با خطر آلودگی بالا مانند مراکز درمانی از انواع کاشی استفاده کرد.

استاد علی پنجه پور از مشهورترین استادان کاشی کاری ایران است.

توزیع کاشی کلکته طلایی توسط تولیدکنندگان معتبر

توصیه هایی برای انتخاب باکیفیت ترین کاشی

توصیه هایی برای انتخاب باکیفیت ترین کاشی

نکاتی برای انتخاب کاشی سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی کوچک ترین فضای خانه است، اما تاثیری که طراحی سرویس بهداشتی بر منزل می گذارد، می تواند کم نظیر باشد. بنابراین، بهتر است که هیچ وقت اهمیت سرویس بهداشتی را کمتر از سایر فضاهای خانه ندانید. سرویس های بهداشتی، یک فضای عمومی به حساب می آیند و تاثیر مستقیمی بر بهداشت فردی اعضای خانواده دارند.

یکی از بخش های مهم سرویس های بهداشتی، کاشی سرویس بهداشتی هست که انتخاب درست آن ها باعث زیبایی فضا و بهداشتی تر شدن محیط می شود. یکی از بهترین کاشی ها برای سرویس های بهداشتی کاشی های پرسلان هستند که در مجموعه کاشی پالاس با بهترین کیفیت ارائه شده اند. پس اگر می خواهید با نکاتی درباره کاشی های سرویس بهداشتی آشنا شوید، ما را تا انتهای این مقاله دنبال کنید.

تناسب اندازه کاشی و سرامیک در سرویس بهداشتی

اگر قصد دارید از اندازه های مختلف سرامیک و کاشی استفاده کنید، ابتدا مطمئن شوید که این اندازه ها با هم تناسب داشته باشند. بسیار مهم است که کاشی ها و سرامیک­ ها با هم تلاقی داشته باشند و لازم نباشد که فضای خالی بین آن ها را با گچ، چسب یا سیمان پر کرد. دقت در انتخاب اندازه کاشی سرویس بهداشتی، به محیط یک نظم کلی می بخشد.

نورپردازی در سرویس بهداشتی

اگر سرویس بهداشتی به گونه­ ای باشد که نور طبیعی به آن نتابد و لازم باشد که از نورپردازی مصنوعی استفاده کنید، پیشنهاد ما این است که از کاشی و سرامیک با رنگ روشن استفاده کنید. کاشی و سرامیک هایی که به رنگ روشن هستند، نور را بیشتر منعکس می کنند و در نتیجه فضای سرویس بهداشتی روشن تر خواهد شد.

بهترین رنگ کاشی برای سرویس بهداشتی

رنگ ها تاثیر زیادی در زیبا سازی محیط و بهتر شدن روحیه ساکنینشان دارد. سرامیک ها و کاشی های سرویس های بهداشتی نیز ر رنگ های بسیار متنوعی تولید می شوند، به طوری که تقریبا هر رنگی را که بخواهید، می توانید در بین آن ها پیدا کنید.

رنگ دیوار سرویس های بهداشتی، بخش وسیعی از نمای ظاهری را پوشش می دهد. به همین دلیل، انتخاب رنگ مناسب تاثیر زیادی در بالا بردن جذابیت دکوراسیون دارد. همانطور کهقبلاً گفته شد، دکوراسیون سرویس های بهداشتی نیز مانند سایر بخش های منزل حائز اهمیت است و باید در انتخاب کاشی های آن دقت لازم را به خرج داد.

بهترین رنگ کاشی برای سرویس بهداشتی، رنگ هایی با تناژ سرد است. رنگ هایی مانند کرم و آبی کمرنگ می توانند انتخاب های مناسبی باشند. اگر احساس می کنید با این رنگ فضا سرد و بی روح می شود ، می توانید در ردیف های خاصی از دیوار، از کاشی هایی با طرح گل دار و رنگی استفاده کنید.

اگر رنگ های مایل به سفید مانند سفید، آبی کمرنگ، کرمی، شیری و … علاقه ای ندارید، می توانید از کاشی هایی با رنگ های صورتی یا آبی کمرنگ استفاده کنید. هر چه رنگ روشن تر باشد و تم رنگی آن ساده تر باشد، محیط بزرگ تر و آرام تر بنظر می رسد. خاصیت رنگ های روشن این است که احساس راحتی و آرامش بیشتری را به محیط منتقل می کنند.

برای خنثی کردن سردی محیط هم چنین می توانید از شیر آلات برنزی یا طلایی، در کنار رنگ های سرد بهره بگیرید تا علاوه بر ایجاد کنتراست، سردی فضا را نیز از بین ببرند. در صورت تمایل می توانید از رنگ های گرم مانند قرمز، سبز و قهوه ای نیز در سرویس بهداشتی منزل خود استفاده کنید اما دقت کنید که در کنار این رنگ ها حتماً از رنگ های طوسی، سفید و کرم هم استفاده کنید تا تعادل بصری بوجود بیاید. سعی کنید ترکیب رنگ ها را از یک پالت رنگ سه تایی انتخاب کنید و تعداد رنگ های کاشی ها را از سه رنگ بیشتر نکنید. این تعدد رنگ باعث می شود که فضا شلوغ تر به نظر بیاید.

انتخاب کاشی و سرامیک برای سرویس بهداشتی کوچک

در منازلی که متراژ بنا کم است، معمولاٌ سرویس بهداشتی های کوچک نیاز به طراحی هوشمندانه ای دارد تا بزرگتر به نظر برسد. به همین دلیل، باید هنگام انتخاب رنگ و طرح کاشی و سرامیک سرویس های بهداشتی و سایر موارد مربوط به آن، دقت زیادی به خرج بدهید تا کوچک بودن فضا به چشم نیاید و حتی آن را بزرگ تر نشان بدهید.

نکته ای که در انتخاب کاشی های سرویس بهداشتی باید به آن دقت کنید این است که اگر سرویس بهداشتی کوچکی دارید، باید کاشی و سرامیکی را انتخاب کنید که در برگشت و انعکاس نور بهتر عمل می کند.

از این رو، بهتر است مدل کاشی در سرویس های بهداشتی کوچک، مدل های صیقلی باشند. برخی از کاشی ها حالتی مات دارند. این کاشی ها ممکن است زیبایی خاصی داشته باشند، ولی برای فضاهای کوچک مناسب نیستند. زیرا استفاده از کاشی و سرامیک مات باعث می شود تا فضا کوچک تر به نظر برسد.

کاشی مناسب سرویس بهداشتی بزرگ

کاشی های تیره رنگ مانند شکلاتی، زغالی و سورمه ­ای برای سرویس بهداشتی های بزرگ توصیه می شود. این رنگ ها جلوه ای مجلل به فضا می بخشند. ممکن است این کاشی ها محیط را تاریک نشان بدهند. برای رفع این مشکل، می توانید با نورپردازی مناسب جلوی تاریک دیده شدن محیط را بگیرید. از طرح های برجسته و خاص کاشی های سرویس بهداشتی نیز می توانید در سرویس های بهداشتی بزرگ کمک بگیرید.

در هنگام خرید و نصب کاشی و سرامیک سرویس بهداشتی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

1- لازم به یاد آوری است که کاشی و سرامیک هم مانند بسیاری از محصولات، دارای درجه بندی هستند. در مراحل ساخت و پیش از مرحله بسته بندی کاشی و سرامیک، کنترل کیفیت انجام می شود. در این بخش، اگر هر گونه زدگی، لکه و … در ظاهر کاشی وجود داشته باشد، از درجه کیفیت آن کم می شود. بنابراین، سعی کنید برای پوشش دیوارها و کف سرویس بهداشتی از کاشی های درجه یک استفاده کنید تا دوام و کیفیت بیشتری داشته باشند.

2- از کاشی های با طرح و رنگ هماهنگ استفاده کنید و سعی کنید کاشی طرح دار و ساده را با هم به کار ببرید.

3- سعی کنید از کاشی لعاب دار براق استفاده کنید تا زمان کمتری را صرف تمیزکاری آن کنید.

4-از کاشی های با ابعاد بزرگ استفاده کنید تا زیبایی بیشتری حاصل شود و بندکشی کمتری نیاز باشد .

5- برای سرامیک کاری کف و سقف سعی کنید از رنگ های خنثی یا هماهنگ با دیوارها استفاده کنید.

6-بهتر است رنگ های تیره را در کل محیط سرویس بهداشتی به کار نبرید، بلکه تنها در بخش هایی از فضا مانند خطوط افقی و عمودی ازکاشی هایی با رنگ تیره استفاده کنید، زیرا این کاشی ها لکه های آب را نشان می دهند.

7-هنگام انتخاب کاشی سرویس بهداشتی، یک کاشی را به عنوان نمونه کنار شیر آلات، پرده حمام، سنگ روشویی و وان قرار دهید تا ترکیب رنگ آن ها را به خوبی مشاهده کنید.

عوامل مورد نیاز برای پیشتازی در صادرات کاشی

صادرات سرامیک و کاشی هم مانند صادرات سایر کالاها از ایران طبق یک سری مراحل قانونی انجام می گیرد. صادرات کاشی و سرامیک از درب کارخانه یا انبار به مقصد گمرک انجام می شود. شرکت های صادر کننده در مرحله اول باید ظرفیت صادراتی این مصالح ساختمانی را به کشورهای مختلف ارزیابی کنند.

به طور نمونه اگر قصد صادرات کاشی و سرامیک به امارات یا عمان را دارید باید ظرفیت‌های بازار داخل همان کشور را و نرخ ترخیص کاری دقیقاً بررسی کنید. بدون تحقیق بازار، فرایند صادرات، عملاً کاری بیهوده است و جز ضرر و زیان، چیزی به دنبال ندارد!

پس از آنکه بازارهای خارجی را ارزیابی کردید می‌توانید برای تجارت سرامیک از کارخانه تحقیق کنید. کارخانه مورد نظر شما باید ظرفیت تولید سرامیک ها و کاشی های با کیفیت را داشته باشد. صادرات کاشی و سرامیک به کشور هایی که توان خرید انبوه را ندارند، چندان پیشنهاد نمی‌شود.

آن دسته از کشورهایی که در حال رشد هستند و پروژه های ساخت و ساز بیشتری در آنها اجرا می شود، مقصدهای خوبی برای صادرات سرامیک از ایران به شمار می‌روند. اگر بازارهای هدف را به دقت بشناسید و فرایند بازاریابی بین المللی را انجام دهید، در ادامه می توانید با مراحل قانونی یا عقد قرارداد با کارخانه ها و شرکت های بازرگانی، تمام کارها را یکی پس از دیگری انجام دهید.

برای صادرات سرامیک و کاشی از ایران نیاز به أخذ مجوزها از وزارت صنعت معدن و تجارت و مجوزهای قانونی برای بازرگانی است. نظارت بر روش های حمل و نقل استاندارد باعث ‌می شود محموله به سلامت بارگیری شود و به مقصد برسد. نکته‌ای که در فرایند صادرات کاشی و سرامیک اهمیت دارد این است که محموله باید حتماً بیمه صادراتی داشته باشد.

تعرفه صادرات کاشی و سرامیک چگونه است؟

تعرفه صادرات کاشی و سرامیک، مقدار هزینه ای است که برای ترخیص کالا در گمرک باید پرداخت شود. تعرفه های گمرکی برای صادرات سرامیک از ایران از طریق سازمان‌های مختلف تنظیم شده است. برای تعرفه گمرکی معمولاً عواملی نظیر حمل و نقل، بیمه و مالیات، حقوق گمرکی و سایر موارد در نظر گرفته می شود.

در اینجا نمی توان رقم مشخصی را برای تعرفه صادرات کاشی و سرامیک عنوان کرد؛ چرا که قیمت ها به شدت در نوسان است و با توجه به تحریم هایی که برای صادرات وجود دارد، ممکن است قوانین گمرکی در هر ماه تغییرات جزئی داشته باشند.

بررسی مشکلات صادرات انواع کاشی

بررسی مشکلات صادرات انواع کاشی

بهترین کاشی و سرامیک در ایران در استان‌های اصفهان و یزد تولید می شود. ایران، منابع معدنی بسیاری را در خود جای داده است، بنابراین مشکلاتی از جهت تولید مصالح ساختمانی مرغوب ندارد. با این حال، بزرگترین چالشی که در صادرات سرامیک و کاشی وجود دارد این است که مسیر صادراتی هنوز به درستی هموار نشده است. بحران های اقتصادی در جهان یکی از مهمترین مسائلی است که صنعت کاشی و سرامیک ایران را هم تحت تاثیر قرار داده است.

یکی از مهمترین دلایلی که کاهش صادرات سرامیک را باعث شده، عدم وجود ارتباطات تجاری مثبت بین ایران و مهمترین کشورهای هدف برای این مصالح ساختمانی است. در حال حاضر، کاشی و سرامیک ایران به عراق پاکستان و افغانستان صادر می شود؛ این در حالی است که بازار مساعدی در این کشورها وجود ندارد.

افزایش تعرفه های گمرکی برای تجارت سرامیک، مشکل دیگری است که باعث می‌شود هزینه ها بسیار افزایش داشته باشند و در نهایت، صادرات و واردات مقرون به صرفه نخواهد بود. همچنان که تعرفه‌های گمرکی افزایش پیدا می‌کند، ظرفیت صادراتی کاهش می‌یابد. این مسئله‌ای است که صنایع کاشی و سرامیک ایران را با دردسرهایی مواجه ساخته است.

صادرات سرامیک از ایران به کشور های نام برده شده در فوق، بر اساس رنگ طرح مدل و تقاضای مشتری ثبت می شود. صادرکنندگان کاشی و سرامیک بهتر است با مهارت‌ های فروش و مذاکره، آنچه را که مشتری خارجی به دنبال آن است دقیقاً بررسی کنند.

یکی از ترفندهایی که باعث جذب مشتری خارجی می شود این است که بازاریابان بین المللی، بهترین و به روزترین طرح ها و رنگ های کاشی و سرامیک را به آنها معرفی کنند.

اگر اطلاعات کاملی از محصولات با کیفیت در اختیار بازار جهانی قرار بگیرد، احتمال افزایش صادرات سرامیک وجود دارد. البته باید تعرفه‌های گمرکی هم در این زمینه به تعدیل برسد.

میزان تولید سالانه کاشی در ایران

آمارهای موجود گویای آن است که در سال‌های گذشته بالغ بر ۸۰ درصد کاشی و سرامیک تولیدی در بازار داخلی جذب و بقیه به عراق و دیگر بازارهای هدف صادر شد. وی اضافه کرد: علاوه بر عراق و کشورهای منطقه، آسیای میانه نیز صادرات این بخش را جذب کرد و اکنون برخی از کشورهای آفریقایی هم از تولیدات ایران استقبال می‌کنند. رئیس انجمن مزبور تصریح کرد: صنعت کاشی و سرامیک ایران امروز از نظر کیفیت، طراحی و… به توانمندی لازم رسیده که بازارهای اروپا، اقیانوسیه و آمریکای شمالی را نیز تحت پوشش قرار دهد.

پخش بی واسطه کاشی کلکته طلایی توسط تولید کننده

پخش بی واسطه کاشی کلکته طلایی توسط تولید کننده سرامیک کلکته طلایی را به صراحت می توان یکی از زیباترین و شیک ترین نوع سرامیک به شمار آورد که دارای مقاومت بالا و نمایی فوق العاده است و در طرح های شیک و رنگ های متنوعی تولید می گردد، این محصول انواع مختلفی دارد که در قسمت های متفاوتی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد‌. پخش سرامیک کلکته طلایی به صورت مستقیم با قیمتی استثنایی و باور نکردنی توسط فروشندگان برتر انجام می گیرد.

عرضه کاشی کلکته طلایی با نرخ مناسب

تولید کنندگان و مراکز فروش برتر انواع سرامیک کلکته درجه یک و مرغوب طلایی را با قیمتی ویژه و استثنایی بدون واسطه به فروش می رسانند، خرید از فروشندگان برتر به تمام مشتریان این امکان را می دهد که درست انتخاب نمایند و با کیفیت ترین نوع آن را از فروشنده برتر با قیمت ارزان به راحتی خریداری نمایند.

قیمتی که فروشندگان برتر برای انواع این محصول مشخص می کنند با قیمت واسطه ها فرق دارد چرا که واسطه ها برای سود بیشتر خود این نوع سرامیک را با قیمتی بالاتر به فروش می رسانند و اگر مشتری میخواهد به قیمت اصلی و ارزان این محصول دست یابد باید بدون واسطه آن را خریداری کند.

برای خرید بی واسطه این محصول می توان در مکان های مختلف با سفارش آنلاین به خرید آن اقدام کرد و بهترین و مرغوب ترین نوع آن را با قیمتی باور نکردنی به راحتی خریداری کرد.

تامین کنندگان کاشی کلکته طلایی با بهترین کیفیت

تامین کنندگان کاشی کلکته طلایی با بهترین کیفیت تبریز: شرکت صنایع کاشی تبریز در ۲۴ کیلومتری شهر تبریز واقع در شمال غرب ایران و در زمینی به مساحت ۲۰۰هزار متر مربع احداث و از سال ۱۳۷۴ فعالیت خود را آغاز نمود.

مهسرام: شرکت کاشی الماس کویر یزد (سهامی خاص) با نام تجاری مهسرام در سال 1376 با دریافت موافقت اصولی از اداره صنایع استان یزد قطعه زمینی به مساحت بالغ بر 17 هکتار واقع در شهرک صنعتی هرفته مهریز جهت تولید انواع کاشی گرانیتی (فلفل نمکی، سلوبل سالت، وین و …) فعالیت خود را آغاز نمود .

گلدیس: گلدیس کاشی در سال 1381 نه احداث شد.

پرسپولیس: مجتمع کاشی و سنگ پرسپولیس یزد در سال 1386 در شهرستان مهریز، واقع در 30 کیلومتری جاده یزد – بندرعباس کار خود را در دو فاز تولید انواع سنگ مهندسی و انواع کاشی کف و بدنه، به عنوان بزرگترین مجتمع تولیدی انواع کفپوش و دیوارپوش استان یزد آغاز نمود

سالوند: مجتمع کاشی و سنگ پرسپولیس یزد در سال 1386 در شهرستان مهریز، واقع در شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند طی دو دهه فعالیت در زمینه طراحی و تولید محصولات سرامیکی، هم فعالیت دارد

مرجان: شرکت کاشی مرجان با بیش از سی سال تجربه در صنعت تولید پوشش های سرامیکی توانسته است با بکارگیری پیشرفته ترین و مدرن ترین ماشین آلات صنعت کاشی و سرامیک، نوآوری های جدیدی در این صنعت داشته است

تکسرام: شرکت تولیدی کاشی تکسرام (سهامی عام) از سال ۱۳۷۴ و همزمان با پیشگامان این صنعت در اروپا و همگام با آخرین تحولات و دستاوردهای صنعت کاشی و سرامیک و منطبق با استانداردهای جهانی و ملی محصولات کف و نمای ساختمان شامل انواع کاشی فعالیت میکند

آپادانا: شرکت آپادانا سرام در سال 1381 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده سال 1384 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل گردید.

پالرمو: هنر ایرانی، فناوری جهانی برند پالرمو فعالیت خود را از سال 1393 با کادری مجرب و متخصص آغاز نموده است.

پارس: شرکت کاشی پارس که در دهه ۵۰ تأسیس گردید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما